som stolt lillasyster presenterar jag min stora systers student


Ester, förtillfället sitter jag och gråter. Jag gråter för att jag är så himla glad för din skull, för att du varit så duktig och att jag vet att du VERKLIGEN längtat efter just den där stunden. Jag gråter för att jag är otroligt lycklig för att jag har dig. du är verkligen den bästa vännen jag har. Jag skulle verkligen inte klara mig utan dig. du är så jävla underbar. Så enklet är det bara. 
Sist men inte minst gråter jag för att jag är så lättad att trots att du nu är en ''fri fågel'' och troligast kommer lämna mig vet jag att vi alltid kommer vara nära. Även om du bor i andra huslängan eller hundra mil ifrån mig. För i ärlighetensnamn vet jag inte vad jag hade gjort utan dig i mitt liv. Du är så mycket mer än en vän. du är en del av mig, och jag vill helt inte slita av mig ett ben (ha-ha-ha, roligt skämt josefin....) 

Grattis till studenten (för hundrade gången) Ester, jag älskar dig väldigt mycket.

ingenting klår Arena

Arena kultur är så jävlajävlajävla bra. Lyckan är fucking enorm.

funfunfunfun looking forward to the weekend

+ fikat med Disa, Filippa och Klara (verkligen sämst på att ta bilder då vi är samlade) och snorat en hel del i Hampus säng. Älskar då man är sjuka tsm, då äre helt plötsligt okej att vara äcklig <3

Me and my Homeizzzz

Kommer hem från skolan och droppar av svett. det är nästan för varmt för att röra sig. speciellt med Bosse. Som tur är FÅR man faktiskt dra av sig i princip alla kläder hemma, vilket jag har gjort. Var dock sugen på att åka hem i plott trosor och bh. Men tror inte att det hade varit allt för passande. heheh....
hur som haver satt jag mig på balkongen och chillade med mina hårbeväxta vänner. (speciellt roligt att retas med dom, alltså blåsa i fejset så de blir crazy bananas!!) 


EN SAK JAG MÅSTE SÄGA, innan jag går ut till värmen igen... min PAPPA av alla personer har fått snacka med SIMOM I BIG BROTHER i TELEFON. någon som tror att jag är avundsjuk?1+??!?!?!??!?!? NEJNEJ. jag bryr mig inte... verkligen inte... 

hejdå

fasiken så nice med sol

snacka om bästa vädret någonsin! man blir så lycklig av solen, helt plötsligt är det inte lika jobbigt att gå upp på morgonen eller åka till skolan. Dock far jag ändå inte dit. Jag har börjat ''anta'' att alla kurser är klara så jag istället kan ligga i sängen och gosa mig så länge som det bara går. Men imorgon ska jag iaf till skolan. JIPPI. Tror jag nog ska dra med mig bosse om det inte blåser allt för mycket :) 






Hanna och Elins finfiina bilder från vår efterlängtade arenafest i Sörfors. det var väldigt kul om jag får säga det själv! (gillar förövrigt hur extremt STÖRD jag ser ut på bilden. I mitt huvud tänkte jag att jag måste se ut om en manga, blev mer åt det psykiskt störda hållet )

det är såhär en man äter jordgubbar

De senaste två dagarna har jag gjort detta
jag väckte Hampus med en full picknickkorg med en massa gott som vi åt på hans bakgård. Älskar att överraska honom, speciellt med saker han tycker om. Som mat. (<3) 



vad mer behöver man säga? 



vi rev upp mina strumpbyxor. såntdär som man bara brukar göra när man har lite tvåkigt (obs, se att han försökte laga dom!! fint) 



Vi såg Pirates, den var väldigt flummig men faktiskt ganska bra. dock var största delen att den är så bra är ju tack vare vår älskade Depp. Åh. han är så snygg med dreads och svartmålade ögon



Lämnade Hampus och for ut i det underbara vädret för att möta upp Viktoria på café göteborg. Vi åt och pratade.

RSS 2.0