från dig till mig




sälarsälarsälarsälarsälarsälar. Jag älskar ordet, djuret, allt. och Hampus, han satt allt mitt i prick. En tripp till Lycksele för att besåda sälarna och en hotelövernattning på Hotell Lappland var han underbara födelsedagspresent till mig. (och sen kollade vi också på andra djur... såklart)














Klockan är efter midnatt, solen har gått ner men lämnat spår av oranget på himlen. Fönstret mot älven är vidöppen. och där sitter vi, du och jag. Med ett täcke som är inlindat runt om oss satt vi där tillsammans och njöt av det solen hade lämnat oss. Vet inte om kvällen kunde slutat bättre. Jag älskar dig hampus

jag är så glad, så glad så glad så glad




Jag har haft ett liv. Sen skolavslutningen har jag haft ett liv. Så otroligt många saker man hinner med när inte datorn eller skolarbeten kan stå i vägen. helt plötsligt känns solen mycket varmare, jordgubbarna smakar så mycket bättre. Att vara fri gör det. Man njuter mer, man lever mer. Just därför har jag heller inte bloggat, men nu kommer bilder sen flera veckor tillbaka. (åh vad jag älskar att säga flera veckor tillbaka.) 



for på trehundratioårs firande. Min morfar var en av dem som fyllde jämt. kan inte fatta att han redan är åttio





En pysseldag som egentligen skulle skett i september tog plats i juni. Mycket klistrande. Det var roligt



Min kärlek till hampus eldstad är enorm. Vi gjorde pinnbröd och köpte marshmallows och grillade med hela bäckström familjen.



Midsommar bestod av skickleken, grillning, folköl och människor jag tycker väldigt mycket om. (förövrigt den snyggaste bilden på frida... på väldigt länge)


regn



Hampus fick ingen tårta (jävla coop) men maräng glass var inte så fel det med.



träffade en Joel som blivit 180, jordgubbar åts och sen pratade vi, och pratade och pratade och pratade....



Jag firades. Och Amanda. Tack kristina och viktoria!



Jag och Hampus firade ett halvår. Skulle kunna skriva fem a4 om varför jag är så glad att jag har honom, men vet inte om någon skulle orkar läsa det. Förövrigt har vi lärt oss hur vi delar på mat utan att kladda, så vi smakar alltid på varandras mat nu för tiden. Ganska roligt faktiskt.



Drack te med ester. Jag älskar te och ester så det var en bra kombo.



åt den andra sudway mackan i mitt liv. sammanfattningsvis var det underbart gott.





tog krogen oskulden med Ester och Amy. det SPÅRADE. hahaha



Fikade med Peace gänget. Eller... alla utom Emelie. bilden visar deras personlighet. (hahah)



Åt på Filippas balkong med bryssel tjejerna plus Linnéa. ett år i London gör att man har lite att berätta. Snacka om coolt år hon måste haft. Helt galet







fick följa med Hampus på galnaste femtioårsfirandet. Maten var en av de godaste jag smakat, och EFTERRÄTTEN. går inte att förklara. dj på kvällen, fetaste party tältet och på kvällen bubblades det och badades i poolen. och som pricken över iet så hade de kattungar. elva ynka dagar. jag dog.




jaa. det här är en liten bit av det som ersatt skolan och dator. plus en hel del andra saker. puss

RSS 2.0